Osram Original Xenarc D3S 35W Pk32D-5 66340

kliknutím zvětšíte
Osram Original Xenarc D3S 35W Pk32D-5 66340
ks
Výrobce:Osram
Cena s DPH : 1 392,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem
Osram Original Xenarc D3S 35W Pk32D-5 66340

Xenonová výbojka: D3S 85V 35W 4150K

Patice: PK32d-5

Obsah balení: 1 ks výbojky

Udávaná teplota barvy v Kelvinech °K:

1. 4300K světlo je žluto bílé, tato teplota barvy se používá v prvovýrobě

2. 6000K světlo je čistě bílé, nejpouživanější zákazníky

3. 8000K světlo je modrobílé

Výhoda xenonových výbojek Osram Xenarc:

S obloukovou technologií řady výbojek Xenarc přinesl Osram na pole automobilových světelných zdrojů zcela novou intenzitu. Systémy D3 a D4 Xenarc dokazují, že potřeby životního prostředí jsou pro OSRAM při vývoji nových výrobků v popředí zájmu. Tyto výrobky totiž poskytují plný výkon xenonového světelného zdroje, a přitom se naprosto obejdou bez rtuti. Jedná se o první bezrtuťovou xenonovou výbojku.

Díky systémům D3 a D4 Xenarc posouvá Osram ochranu životního prostředí na zcela novou úroveň. Oblouková technologie vytváří mimořádně jasný oblouk světla z elektronicky řízeného výboje v plynu. Ve srovnání se spirálovým vláknem halogenové žárovky vyžaduje tento oblouk pouze jednu třetinu energie k tomu, aby poskytl dvojnásobné množství světla. Kvalitní osvětlení vozovky před vozidlem je jednou ze základních podmínek komfortního řízení a tak se i dlouhé noční cesty stávají pohodlnějšími než kdykoli dříve. Ke komfortnějšímu řízení přispívá i teplota chromatičnosti, která je podobná jako u denního světla.

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace